Honor 10 je uspjeh! Već prodano preko 3 milijuna primjeraka!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1315
13/07/2018 10:39 am  

Huawei tj. njihov podbrend Honor jučer je svijetu objavio da se njihov novi top model, Honor 10, prodaje kao vruće kifle u radno zimsko jutro. OK, nisu baš tako rekli, ali su se zato razbacivali velikim brojkama. Honor 10 je naime prodan u čak tri milijuna primjeraka u nešto manje od tri mjeseca prodaje. Treba naglasiti da je Honor 10 predstavljen sredinom 4. mjeseca u Kini, dok je ostatku svijeta predstavljen tek sredinom 5. mjeseca. Nije baš da smo iznenađeni ovim rezultatom jer je već u Kini bilo jasno da je Honor na tragu velikog hita, a i u Europi je bio rasprodan već drugi dan prodaje. Cijela ova priča o usponu Honor brenda svoje korjene vuče od dvije godine starog Honor 8 koji je svojevremeno prodan u 1.5 milijuna primjeraka u dva mjeseca prodaje.

Honor 10 prodaja

Honor 10 je jedan od najzanimljivijih "affordable flagship" modela ove godine. U osnovi je vrlo sličan Huawei-u P20 dok uz tek nekoliko sitnih razlika. Tu je 5.84" Full HD+ zaslon, Kirin 970 procesor, do 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, dvostruka 16 MP + 24 MP stražnja kamera, 24 MP prednja kamera i 3400 mAh baterija. Najljepši dio priče je naravno cijena jer dobivate flagship specifikacije za nekih 400 EUR (početni model).

Honor nažalost nije službeno prisutan u BiH (gdje se mi nalazimo) što znači da u ovom trenutku ne možemo doći do testnog primjerka pa da sami provjerimo koliko je Honor napravio dobar posao. Zato smo testirali sve važnije Huawei modele u ovoj godini pa će vam to sigurno dati barem nekakvu ideju što očekivati. Naše recenzije pogledajte na linkovima ispod.

Izvor

 


Citiraj
Compla
(@compla)
Aktivni Član
Član od: prije 1 godina
Komentari: 6
20/07/2018 6:16 pm  

Honor legende


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


 
Share: