Stigli Galaxy Note 9 Geekbench rezultati! Exynos 9810 i 6GB RAM-a...  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 585
26/05/2018 10:56 am  

Popularna benchmark aplikacija Geekbench nam je više puta služila kao izvor potencijalnih novih uređaja, nego kao stvarno mjerilo brzine pojedinih uređaja. Kako je sve u očima promatrača pa tako i fluidnost uređaja, Geekbench nam je ponovno otkrio nešto što smo djelomično već i znali (ili barem sa sigurnošću pretpostavljali).

Samsung Galaxy Note 8 Recenzija

Iako je Galaxy Note 9 već benchmarkan sa Snapdragonom 845, ovaj put je red došao na međunarodnu verziju uređaja koji će kao i svake godine do sada doći s domaćim Exynos procesorom. Ove godine se naravno radi o Exynosu 9810 kojeg smo imali prilike vidjeti i koristiti u Galaxy S9 i S9+ modelima (recenzija za koji dan, zbilja smo pretrpani). Spomenuti čip je toliko moćan, brz i štedljiv (iako izvješća po internetu tvrde da ima problema s baterijom, S9+ mi je izdržavao cijeli dan s blizu 5h SoT-a – eto malo preview za recenziju) da je itekako logično da uz 6GB RAM memorije pokreće i novi Note 9.

galaxy note 9 geekbench - Slika 1

Galaxy Note 9, kodnog imena SM-N960N je postigao odličnih 2737 Single-Core rezultat i 9064 Multi-Core rezultat što je naravno pri samom vrhu i unatoč tome što Samsung tvrdi da je ove godine u potpunosti oslobodio domaću zvijer i da ju nije usporio da bude što sličnija po Qualcommovoj varijanti po brzini, upravo ovakvi rezultati daju razloga sumnjati u to. Snapdragon verzija je postigla 2190 Single-Score rezultat i 8806 Multi-Core rezultat i po Redditu ljudi često upravo ovoj verziji pridodaju brži i glađi rad.

Glasine nadodaju da će i Note 9 doći s iznimno malo povećanim zaslonom (6.4“ umjesto 6.3“ kod Note 8) i da će novi Note imati i veću bateriju te Bixby 2.0. Pored toga bi uređaj trebao biti dizajnom sličan svome prethodniku osim što bi (nadamo se) mogao imati premješten senzor za otisak prsta ispod kamera što bi itekako voljeli. Što vi mislite o Note 9 pametnom telefonu i cijeloj liniji? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


OdgovoriCitiraj
G1ML1
(@g1ml1)
Zlatni Član
Član od: prije 1 godina
Komentari: 481
26/05/2018 5:13 pm  

S9s+


OdgovoriCitiraj

Napišite odgovor


  
 
Share: