Facebook chat se vraća – Messenger neće biti potreban?!  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 920
13/04/2019 9:44 am  

Već smo spominjali činjenicu da će Facebook ujedini sve tri svoje velike platforme te unatoč tome što će sve tri aplikacije i dalje postojati (Messenger, Instagram, WhatsApp), korisnici će se moći dopisivati iz bilo koje od njih s korisnicima bilo koje druge. Što to znači? Moći ćete preko WhatsAppa pozivati i dopisivati se s korisnicima Messengera i Instagrama te očekujte sve kombinacije s ova tri servisa. Od jučer, određeni korisnici Facebook aplikacije su ponovno dobili staru i korisnu opciju dopisivanja, a sve je to možda dio plana spomenutog ujedinjenja.


Isprobajte još - Crni Facebook Messenger je tu – Uključite ga na jednostavan, ali zanimljiv način!


Već je 2014. Facebook uklonio mogućnost dopisivanja preko Facebook aplikacije bez dodatne Messenger aplikacije što je tada izazvalo revolt koji se lako mogao razumjeti. Telefoni su imali manje memorije i procesorske snage, a još jedna aplikacija im nije bila potrebna, pogotovo ako je ona glavna to mogla činiti sasvim dobro. Konačno, Facebook aplikacija s nešto drastičnijim redizajnom (toliko bijele boje – nadamo se tamnom načinu rada) donosi i mogućnost dopisivanja bez Messenger aplikacije, no onda, barem za sada, očekujte da ćete se samo dopisivati.

Facebook Chat bez Messengera - Slika 1

Chat opcija u Facebook aplikaciji je poprilično limitirana te ima samo osnovne funkcije, ali mnogi od vas će to upravo i pozdraviti jer možda ne koriste ostale stvari koje ima Messenger. Ova promjena je stigla nasumičnim korisnicima vjerojatno kao dio Facebookovog testiranja prije nego li ju puste u širu javnost. Što vi kažete na mogućnost chatanja u Facebook aplikaciji? Hoćete li izbrisati Messenger sa svojeg telefona ako ovo uskoro dođe svima? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: