Želite iPhone Xs, Xs Max,a imate $7000 viška?! Caviar ima rješenje za vas... (VIDEO)  

  RSS

Ivan Tadić
(@ivan-t)
Član Admin
Član od: prije 2 godine
Komentari: 855
18/10/2018 11:15 am  

Ako vam najnovija Apple postava u vidu iPhone Xs, Xs Max telefona nije dovoljno skupa, ruska tvrtka Caviar se pobrinula da svoje teško zarađene novce utrošite u oku ugodne (kako kojem oku), ali u potpunosti bespotrebne varijante ovih telefona. Kako je i Appleova obična maskica poprilično skupa (o čemu možete čitati ovdje), ne čude nas cijene ovih perverzno skupih varijanti iz Rusije. Apple iPhone Xs i Xs Max Caviar Skeleton je tu u nekoliko varijanti za one najdubljih džepova.

Caviar iPhone Xs Max skeleton cijena - Slika 1

Rusku tvrtku Caviar smo već spominjali kada smo pričali o posebnoj varijanti Samsung Galaxy Notea 9 koja je izrađena od 1kg čistog zlata pa vam to štivo može služiti kao uvertira u današnju temu. Caviar je iskoristio nove iPhone telefone da promovira svoju novu liniju pod nazivom Skeleton. Cijela linija proizvoda ima tri boje i to Gold&Black, Pink Gold i Titanium. Naravno, da ove se varijante boja ne bi samo lijepo zvale, svaka od njih je zaista izrađena od zlata i titanija. Cijela konstrukcija stražnjice novih Caviar iPhonea je toliko kompleksna i precizna da bismo se usudili reći da je ovog puta cijena malko više opravdana jer je zasigurno teže izraditi nešto ovakvo nego samo smjestiti telefon u običnu polugu od zlata. Mehanički sat na poleđini će vam svakako poslužiti s obzirom na to da iPhone nema "Always on Display".

Caviar iPhone Xs Max skeleton cijena - Slika 2

Naravno, ovakva zabava nije za svakoga pa čak ni za neke od posebnijih među nama. iPhone Xs Caviar cijena će vjerojatno odbiti od kupovine čak i one najimućnije među našim čitateljima. iPhone Xs Caviar Pink Gold košta $6490, Titanium košta $6320, a Gold&Black košta čak $7160. Ako želite iPhone Xs Caviar varijante, na svaku od ovih cijena za iste varijante ćete samo nadodati $230.

Poprilično papreno ako pitate nas, ali kako je iPhone sve više pretvoren u statusni simbol, a sve manje u telefon koji inovira na pozitivan način (ne mislimo da je kontroverzni „notch“ pozitivna inovacija), ne bi nas čudilo da ovakve telefone kupi mnogo više ljudi, nego Galaxy Note 9 od čistog zlata.Što vi mislite o tome? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor


Citiraj

Napišite odgovor


 
Share: