Samsung Galaxy Buds - Dobro.... ali moglo je i bolje!  

  RSS

Josip Zeljko
(@josip-z)
Član Admin
Član od: prije 4 godine
Komentari: 1315
13/03/2019 8:27 pm  

Od kada je Apple predstavio iznimno popularne AirPods slušalice svi čekaju na konkretan Samsungov odgovor. Prošlogodišnji "Icon X" nije baš zaigrao mnoga srca pa se Samsung ovaj put odlučio malo srezati stvari i promjeniti pristup. Rezultat su Galaxy Buds, slušalice koje su predstavljene zajedno sa Samsung Galaxy S10 serijom u San Franicscu. Odlikuje ih jednostavan i moderan dizajn, a mogu se pohvaliti i vrlo kompaktnom kutijicom za punjenje koja bez problema ide u bilo koji džep. Jeftinije su od Apple AirPods, ali i dalje ostaje jedno pitanje: Vrijede li tih 130 EURA koliko Samsung traži za njih?

 

To je pitanje na koje nije baš tako lako odgovoriti. Gledajući striktno sa gledišta kvalitete zvuka ne trebam vam ni govoriti kakve sve žičane slušalice možete kupiti za te novce. U ovom slučaju plaćate, kako ga ja volim nazvati, "porez" na oslobađanje od žice (samo otvorite kutijicu i slušalice su automatski povezane na telefon), na drugačiji dizajn i na komfor koji vam donosi ovakav dizajn. U konačnici plaćate i sve te tehnologije koje se koriste u njima kao Bluetooth, ugrađena baterija, razni senzori (akcelerometar, dodirne kontrole) itd.

Da bi ovakve slušalice nazvali isplativim moraju dobro koristiti sve te tehnologije, imati dobru kvalitetu zvuka i pri tome moraju dobro obavljati sve osnovne funkcije koje očekujemo od slušalica. Upravo na jednoj od tih "funkcija" Galaxy Buds su zakazale, a je li to dovoljno da bude "deal breaker" saznajte u našoj video recenziji ispod.

(VIDEO) Samsung Galaxy Buds recenzija

Što vi mislite o Samsung Galaxy Buds? Smatrate li da vrijede cijene koju Samsung traži za njih? Javite nam se u komentarima i na forumu.

Pogledajte još:

Ova tema je mijenjana prije prije 4 mjeseca od Josip Zeljko

Citiraj
Share: