Srijeda , 22 veljača 2017

Nukleus – Simpatična igra srpskog tima koja je u tri dana preuzeta preko 60 000 puta!

Tko kaže da na balkanu nema dobrih igara i aplikacija? Gotovo svaki mjesec slušamo o nekom novom uspjehu domaćih timova iz cijele regije, a ovaj put na red je došao jedan novi tim iz Srbije tj. Beograda. Zovu se ColorBlind studios, a prvi proizvod im je jedna jako simpatična i jednostavna igrica pod imenom Nukleus koja je trenutno dostupna samo na iOS-u. Unatoč tome u samo tri dana što je dostupna preuzeta je preko 50 000 puta za što je velikim dijelom zaslužan izdavač igre “Umbrella” koji ima opsežno iskustvo sa plasiranjem aplikacija na tu platformu.

nukleusGIF02 Nukleus - Simpatična igra srpskog tima koja je u tri dana preuzeta preko 60 000 puta!

Sama igrica je vrlo jednostavna. Na vama je da tapkanjem na jezgru promijenite njenu boju u boju nadolazećih objekata. Rekli bi smo idealan “time-killer” koji se konzumira u malenim zalogajima. Besplatna je, a trenutno se financira  putem ugrađenih oglasa. Najavljene su nove mogućnosti koje će doći nadogradnjom a jedna od njih je mogućnost kupovine unutar aplikacije (in-app purchases). Najvažnija od svega je ipak podrška za Android koja bi također trebala doći uskoro.

Osim nadogradnji za Nukleus, ColorBlind Studios su najavili da rade na još četiri slične igre, a mi im želimo još više uspjeha u budućim projektima. Ako imate iPhone ili iPad igru možete preuzeti pretragom u AppStoreu-u ili klikom na ovaj link. Također, ColorBlind Studios možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Izvor 1, Izvor 2