Srijeda , 22 veljača 2017

LG G6 ipak prije Samsunga Galaxy S8?

CES je  prije nekoliko dana završio, a očekivano na njemu nismo dobili neke bitne vijesti kada su u pitanju ovogodišnji flagshipi takozvanih “A” brandova. Vrijeme kada o njima očekujemo prave informacije je pred nama, a kulminacija svega bi se trebala dogoditi pred MWC koji se tradicionalno održava u Barceloni.

A-concept-to-admire-Samsung-Galaxy-S8S8-edge LG G6 ipak prije Samsunga Galaxy S8?

Da su se stvari malo promijenile u odnosu na godinu iza potvrđuje i nova glasina da će LG svoju novu perjanicu staviti u prodaju prije Samsunga. Vjerujemo da će oba proizvođača netom prije ili u sklopu MWC-a službeno predstaviti svoje nove top modele, a posljednja glasina govori da će LG svoj G6 predstaviti nedjelju prije početka MWC-a. Također se navodi da će G6 na policama čekati kupce već od 10.3. dok zadnje informacije potvrđuju ranije spominjano kašnjenje S8 i navode 18.4. kao datum početka prodaje.

Znate kakao kažu: “Tko bi gore sad je dolje”! Tako je to izgleda ove godine kada je u pitanju sam vrh ponude pametnih telefona. Zanimljivo će biti vidjeti ako se situacija odigra kako smo iznad pisali hoće li LG profitirati time što su prestigli Sasmung ili će se Glaksija  još jednom izdignuti iznad svih. Naravno da joj u izdizanju svakako neće pomoći bruka koju su imali sa povlačenjem Notea 7.

Izvor 

Pogledajte i ovo

Galaxy S8 na pravim fotografijama je tu – Uživajte

O novim perjanicama iz Samsunga se odavno piše i vidjeli smo dosta leakova koji prikazuju kako …