Srijeda , 22 veljača 2017

Hercegovac izradio odličnu igru za Android i iOS – probajte Outverted

Zabavna igra Outverted zaintrigirala je mnoge, pogotovo nakon što ju je Apple za hrvatski App store izdvojio u kategoriji Nove Igre, gdje se našla na 12. mjestu. Igru je osmislio Alen Vican iz Posušja, koji ju je postavio na App store prije dva tjedna, a već sada ima preko 1 000 preuzimanja.

„Publici se jako svidjela igrica, naišao sam samo na pozitivne komentare i lijepo je znati da se ipak uloženi trud isplatio te da je Outverted naišao na veliku zainteresiranost publike i naravno, čast je što se nalazi na 12. mjestu hrvatskog App storea“, rekao je Vican.

Igra je napravljena za zabavu, a ono što je cilj u Outvertedu je da lopticom ne dodirnete objekte suprotnih boja, dok sama loptica mijenja boju. Igra je, kažu, zarazna, ima preko 30 razina i nije jednostavno doći do kraja.

”Outverted igra je napravljena bez napisane ijedne linije koda, sve je rađeno u programu Buildbox koji ne zahtijeva znanje u programiranju kako bi se izradila igra. Moj cilj je, zapravo, osnovati tim s kojim ću nastaviti izrađivati igre za Android i iOS, a trenutno na svemu radim sam”, dodao je veliki ljubitelj zabavnih igara Alen Vican.

Igru možete skinuti na sljedećim linkovima: