Srijeda , 22 veljača 2017

[Akcija] Odlični Cubot Cheetah 2 samo 399 KM u Login Technoshopu – besplatna dostava i godina garancije!

Ako redovno pratite BalkanGadgets onda znate da nas većinom strane trgovine zamole da napišemo koju riječ kada je u tijeku neka akcija. Ovaj puta na scenu stupa jedna novopečena domaća trgovina – Login.ba TechnoShop (www.login.ba). Nama oni nisu potpuni stranci jer smo ovaj uređaj koji je na akciji recenzirali zahvaljujući baš njima, a radi se o Cubot Cheetah 2 koji je naš test prošao sa gotovo svim blistavim ocjenama. Ako vas zanimaju baš svi detalji bacite pogled na našu recenziju klikom ovdje, a ovdje ćemo navesti neke osnovne stvari.

Cheetah-2-spec [Akcija] Odlični Cubot Cheetah 2 samo 399 KM u Login Technoshopu - besplatna dostava i godina garancije!Cheetah 2 je telefon koji “jednostavno radi”. To je možda najbolji opis, a pored svega sve to što radi – radi brzo i lijepo. Tu je prostrani i lijepi 5.5″ zaslon Full HD  (1080 x 1920) rezolucije, provjereni MT6753 osmojezgreni procesor, velikih 3 GB RAM-a i još većih 32 GB interne memorije (koju je moguće proširiti do čak 256 GB putem microSD kartice), 3000 mAh baterija, 16 MP stražnja kamera i 13 MP prednja kamera (sa Sony IMX219 senzorom!). Sve to je začinjeno sa odličnim skenerom otiska prsta koji je integriran u home tipku i zapakirano u atraktivan dizajn.

Cubot-Cheetah-2-BalkanGadgets_29 [Akcija] Odlični Cubot Cheetah 2 samo 399 KM u Login Technoshopu - besplatna dostava i godina garancije!

 

Cijena je vrlo povoljnih 399 KM uz besplatnu dostavu, a uz to još dobivate godinu dana domaće garancije. Uz uređaj dolaze još i silikonska maska posebno otporna na padove i primjenjena zaštitna folija za zaslon, a dostupan je u plavoj i zlatnoj boji. Više o akciji klikom na ovaj link – http://login.ba/index.php?route=product/product&product_id=150 a pored toga svakako preporučamo da bacite pogled i na ostatak ponude na www.login.ba ili na njihovim Facebook stranicama.

Link za kupovinu Cubot Cheetah 2 – http://login.ba/index.php?route=product/product&product_id=150

(Sponzorirani članak)

Pogledajte i ovo

Hafury Umax - Cubot

Cubot pokrenuo novi Hafury podbrend. Uskoro izlazi prvi uređaj – Hafury Umax!

Ne tako davno pisali smo o jednom novom kineskom brendu Cagabi. U to vrijeme nismo …